Trei persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, din Filiași, au ajuns la spitalul din Segarcea, duminică seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs la ieșire din localitatea doljeană Cerăt, spre Segarcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, un șofer în vârstă de 20 de ani a încercat să evite impactul cu o altă mașină, moment în care a pierdut controlul autoturismului său și a lovit un cap de pod.

„Un bărbat de 35 de ani, din Cerăt, conducea un autoturism, pe DJ 561, în localitatea de domiciliu și nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pe strada Troiței, determinându-l pe conducătorul autoturismului care circula în spate, în aceeași direcție, angajat regulamentar în depășire, sa încerce evitarea impactului intre cele două autoturisme. Conducătorul celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 20 de ani, din Filiași, a evitat impactul cu autoturismul, dar a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod. Răniți și transportați la spital, au fost conducătorul auto din Filiași și alti doi pasageri, o femeie și un bărbat, din aceeași localitate, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentO șoferiță din Craiova, la un pas de tragedie, pe un drum național din Olt – FOTO
Articolul următorMinistrul Transporturilor, legat de drumul expres Craiova-Pitești: „În două săptămâni vom deschide șantierele pentru tronsonul II”