Circulaţia feroviară a fost redeschisă, pe un singur fir, între stațiile Fărcașele și Dragănești-Olt, potrivit unui anunţ al CFR SA.

Sursa citată arată că traficul feroviar a fost redeschis, începând cu ora 22.30, pe ruta directă București – Craiova, odată cu finalizarea intervențiilor și a lucrărilor de reparații la infrastructura feroviară pe firul I, între stațiile Fărcașele și Dragănești-Olt.

„Circulația feroviară pe relația București Nord – Craiova (și retur) a fost redeschisă pe firul I, între stațiile Fărcașele – Drăgănești Olt, unde au fost executate lucrări de reparații la linie, înlocuire, montare traverse și elemente de prindere, buraj mecanizat, pecum și lucrări pentru realimentarea cu energie electrică a liniei de contact”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii CFR mai arată că echipele de intervenție vor acționa în continuare, în zona deraierii trenului privat de marfă, pentru eliberarea gabaritului și reparațiile necesare la infrastructura feroviară și pe firul II.

Circulația feroviară pe secția CF București – Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între stațiile Fărcașele – Dragănești Olt, acest eveniment feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER).

 

Articolul precedentUniversitatea Craiova a bătut palma cu fundașul Claude Dielna
Articolul următorISJ Dolj face anchetă la liceul din Dăbuleni, unde nouă copii au ajuns la spital după o dezinfecție a școlii