Gheorghe Dincă ajunge, din nou în fața anchetatorilor. Este adus la Inspectoratul General al Poliției Române, pentru a da explicații în cazul Luizei Melencu. La audieri vor lua parte și avocații familiei fetei dispărute în aprilie, scrie realitatea.net. 

Pe de altă parte, prietenul lui Dincă, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza, află astăzi dacă scapă de arestul preventiv sau rămâne după gratii.

Barbatul retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu in casa lui Gheorghe Dinca nu a recunoscut in fata instantei si s-a aratat mirat ca vecinul sau l-a denuntat, declara în urmă cu trei zile avocatul Valentin Vladu.

„Nu sunt foarte multe probe, ele tind spre zero. Exista probe, dar ele nu leaga in mod direct pe inculpatul Risipiteanu de savarsirea unor fapte, mai ales de cea de viol. Sunt probe ADN. Nu pot sa spun mai multe. El nu recunoaste nimic, bineinteles. A avut o atitudine sincera, nu a recunoscut”, a declarat Valentin Vladu, avocatul lui Stefan Risipiteanu, retinut de DIICOT pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

Articolul precedentANM a emis o avertizare de vreme rea: ninsori, frig și polei
Articolul următorZILE LIBERE în 2020, potrivit calendarului sărbătorilor legale!