Cei mai buni piloţi din România, Ungaria, Polonia şi Bulgaria vor participa la cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Drift, care se va desfăşura în zilele de 16 şi 17 iunie pe Transalpina.

Potrivit organizatorilor, de la start nu vor lipsi campionul en-titre Călin Ciortan, dar şi alţi piloţi care au obţinut numeraose titluri şi premii, precum Sorin Ene, Traian Buşe, Răzvan Frăţianu şi Istvan Szabo. Ungurul Csaba Vigh, finalistul European Battle din primăvară, bulgarul Atanas Kolev şi campionul Poloniei, Marcin Banovics, se regăsesc şi ei pe lista celor aproape 40 de piloţi participanţi. De asemenea, gorjeanul Vlad Stănescu, unul dintre cei mai bine cotaţi piloţi ai campionatului, a spus şi el prezent la Campionatul de Drift.

Manifestarea se va desfăşura între kilometri 19 şi 21 ai DN 67C, pe Transalpina, între localităţile Novaci şi Rânca, organizatorii anunţând că traseul ales este considerat cel mai spectaculos din acest sezon. Astfel, sâmbătă şi duminică, între orele 8.00 – 13.00 şi 15.00-20.00, circulaţia pe Transalpina va fi închisă. Prezentarea oficială a piloţilor înscrişi la etapă va avea loc vineri, de la ora 15.00, pe Insuliţa Jiului din municipiul Târgu Jiu, la fel ca anul trecut.

Articolul precedentEvaluările Naționale cu emoții pentru 4.500 de elevi din Dolj
Articolul următorVântul puternic a făcut ravagii în Dolj. Mașini distruse de copaci și incendiu la un transformator electric. FOTO!