Mai mulți primari doljeni au participat, miercuri, la o întâlnire cu reprezentanții fabricii de automobile din Craiova pentru a fi informați despre intenția companiei Ford de angaja, în perioada următoare, aproximativ 1.700 de persoane din localitățile aflate la o distanță de maximum 35 de kilometri de municipiul Craiova.

Prezentă la eveniment, vicepreședinta Consiliului Județean Dolj, Oana Bică, a menționat faptul că angajatorul a anunțat că va suporta integral sau o parte din costul trasportului, în funcție de situație, va oferi tichete de masă, prime și sporuri.

„Am participat astăzi, alături de primari și reprezentanți ai primăriilor din aproximativ 30 de localități doljene, la o întâlnire în cadrul căreia conducerea Ford România a prezentat oferta de locuri de muncă, în perspectiva lansării în producție a unui nou model de autovehicul la fabrica din Craiova. (…)Cei care își doresc să lucreze în cadrul Ford România trebuie să știe că producătorul american intenționează să recruteze un număr de aproximativ 1.700 de persoane, pentru posturile de operator de bază și operator calificat. Printre beneficiile de care se vor bucura viitorii angajați se numără asigurarea sau decontarea transportului în municipiul Craiova, precum și decontarea parțială a valorii abonamentului pentru curse intrajudețene, tichete de masă, diverse prime, dar și sporuri, în funcție de secția în care vor lucra”, a precizat Bică.

Articolul precedentCraiova a concurat, la Gala Asociațiilor Municipiilor din România, cu mai multe proiecte. Stadionul „Ion Oblemenco” și iluminatul public au pierdut
Articolul următorSute de obiecte arheologice, confiscate de polițiștii doljeni de la un bărbat din comuna Desa