Trei cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în județul Dolj  bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 207 cazuri. În tot acest timp, 155 dintre doljenii infectați cu acest virus s-au vindecat, fiind externați din spital. 

Noua situație epidemiologică, valabilă la ora 9.00, arată faptul că în județ sunt 3.325 de persoane izolate voluntar la domiciliu; 129 de persoane, în carantină; 2.766 de persoane au ieșit din carantină; 14.254 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu; 155 de persoane vindecate și 207 persoane confirmate pozitiv.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de coronavirus.

Totodată, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

Astfel, poliţiştii doljeni au verificat peste 2.000 de persoane şi aproximativ 70 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.

Articolul precedentDolj: Peste 260 de locuri de muncă disponibile
Articolul următorCraiova: Femeie lovită de mașină în timp ce traversa strada